© 2019 www.renatos.nl.

Renato's: Our Story

Aanstaande november is het 6 jaar geleden dat wij, Kim en Freek, samen ons avontuur bij Renato's Pizzeria begonnen zijn. Sindsdien zijn wij elke dag aan het werk op het mooiste plein van Amsterdam. Al van jongs af aan delen wij een passie voor Italië: de keuken, de wijnen en de cultuur. Voor ons komt dit allemaal samen in onze restaurants, waar wij mogen werken met onze Italiaanse chefs die deze passie met ons en met onze gasten delen. 6 jaar geleden begonnen wij als klein team; inmiddels is ons team uitgegroeid tot een ware, Italiaanse familie. Wij vinden het ontzettend bijzonder dat wij bezig zijn met datgene wat ons het gelukkigst maakt en samen met dit gemotiveerde team kunnen werken aan nieuwe plannen voor de toekomst. De afgelopen 6 jaar is er veel veranderd: onze Pizzeria, Osteria en onze stand in de Foodhallen Amsterdam zijn 7 dagen in de week geopend, sinds deze zomer verzorgen wij de keuken in ‘t Blauwe Theehuis en zijn wij met 2 stands in Foodhallen Den Haag voor het eerst buiten Amsterdam gaan ondernemen, waar wij onze pizza’s en verse pasta’s gaan serveren. Voor al onze vestigingen worden iedere dag alle pasta’s, pizzadeeg en andere gerechten klaargemaakt in onze ‘Laboratorio’. De opening van deze productiekeuken was nog een droom die uitkwam: hier kunnen onze Italiaanse chefs experimenteren met onze recepten en ervoor zorgen dat onze keukens nog lekkerder worden. Elke dag zijn wij bezig met datgene wat ons het meest gelukkig maakt: onze passie voor Italië, koken, eten en wijn, dat wij met onze gasten mogen delen!