“Il cibo ci unisce” (eten verenigt ons)  

 

De Italiaanse eetcultuur vormt een van de belangrijkste kernpunten van de Italiaanse samenleving: il pranzo en la cena zijn de momenten op de dag waarop de gehele familie bij elkaar komt en er uitgebreid de tijd wordt genomen voor eten, wijn en stare insieme, samen zijn. Renato’s Catering is voortgevloeid uit dit idee nadat een vaste gast ons benaderde met de vraag of wij een intiem etentje voor bijzondere vrienden aan huis konden verzorgen. Het letterlijk aan huis brengen van onze Italiaanse specialiteiten bleek een groot succes - dit maakte dat wij Renato’s Catering besloten uit te breiden.         

 

Van Toscaanse risotto ai funghi tot Siciliaanse melanzane alla parmigiana: wij verzorgen op locatie de lekkerste verse Italiaanse gerechten voor uw gezelschap. Voor een klein en persoonlijk feest bij u thuis of voor een groot bedrijfsfeest of bruiloft op locatie: wij bieden een unieke catering volledig afgestemd op de wensen rondom uw evenement. Al onze gerechten zijn met passie bereid en reflecteren de eenvoud, kwaliteit en smaak van de traditionele Italiaanse keuken. Onze producten importeren wij direct uit Italië waardoor wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast geven wij ook met liefde wijnadvies passend bij de verschillende gerechten. Renato's kan bovendien het nodige regelwerk uit handen nemen: naast de verzorging van het eten en de drank kunnen wij het gehele feest voor u organiseren. Rest u alleen nog samen met uw gasten te genieten! 

Renato’s op uw bruiloft:

 

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Renato’s Catering draagt daar graag een steentje aan bij. Van een volledig verzorgd 6-gangen diner tot een lopend buffet: wij horen graag wat uw wensen zijn. Onze cuochi zorgen voor heerlijke Italiaanse gerechten en bijpassende wijnen. U kunt daarbij denken aan onze welbekende antipasti op tagliere, overheerlijke primi piatti volgens traditioneel Italiaans familierecept en diverse dolci zoals huisgemaakte tiramisù of scroppino. Ons team denkt met u mee en doet graag gebaseerd op uw wensen en budget een voorstel.

 

Naast de verzorging van het eten en de drank kan Renato’s in overleg meer taken op zich nemen. U kunt daarbij denken aan de verzorging van het ontbijt en de lunch, een koffiebar, een gin-tonic bar maar bijvoorbeeld ook de aankleding van de eetzaal. Wij nemen graag werk uit handen zodat u op deze speciale dag onbezorgd kunt genieten.       

Renato’s bedrijf:

 

Uw werknemers vormen il cuore van uw bedrijf. Het team van Renato’s Catering helpt graag om hen in het zonnetje te zetten. Op een specifieke locatie of op uw eigen bedrijf voorzien wij uw personeel graag van heerlijke Italiaanse gerechten in de vorm van een diner of een lopend buffet.  

Renato’s bij u thuis:

 

Een familiair etentje in uw eigen woonkamer? Iets bijzonders te vieren met goede vrienden? Geen tijd om een verjaardagsborrel voor te bereiden? Renato’s Catering neemt bij u thuis graag alle voorbereiding en presentatie uit handen zodat u zich volledig op uw gasten kan concentreren. Daarnaast is het mogelijk het bestelde diner af te halen of te laten bezorgen zodat u het thuis alleen nog op de juiste temperatuur hoeft te brengen.    

Contact met Renato's Catering 

Van der Helstplein 10H

1073 AR Amsterdam

020- 673 23 00

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gepersonaliseerde offerte of wij bellen u z.s.m. terug

  • Instagram
  • Facebook
DA RENATO'S con AMORE