Join La Renato's TEAM!

Wat leuk dat je erover nadenkt om bij ons te komen werken! Kijk hieronder voor openstaande vacatures.

Een extra paar handen is altijd welkom!

Daarnaast worden we altijd erg enthousiast als we een CV of een sollicitatie ontvangen. We hebben verschillende leuke restaurants in Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Bloemendaal aan Zee waar we altijd op zoek zijn naar leuke mensen!

Voordat je contact met ons opneemt, neem even het volgende door en kijk of je hieraan voldoet:

  1. Je bent een gemotiveerd en enthousiast persoon
  2. Je bent een echte teamplayer: voor ons heeft iedereen van de Renato’s Famiglia een cruciale rol in het bedrijf en moet iedereen met elkaar kunnen samenwerken
  3. Je bent enthousiast over de Italiaanse cultuur/eten: Ja! Een belangrijk aspect voor ons.

Klinkt dit een beetje zoals jij? Dan kijken we er naar uit om meer over jou te weten te komen!

Je kan contact met ons zoeken middels het volgende e-mail adres:

Medewerker bediening

@ Renato's Osteria & Pizzeria, Amsterdam

Je bent servicegericht, betrokken en gastgericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s, je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamspeler.

Medewerker bediening

@ Renato's Spaarndammerbuurt, Amsterdam

Voor ons restaurant in de Spaarndammerstraat zijn wij op zoek naar bedienings medewerkers (fulltime/parttime) die onze gasten een onvergetelijke ervaring willen bieden. Onzemedewerker bediening is servicegericht, betrokken en gastgericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s, je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamspeler. Ervaring mag maar is geen strikte vereiste.

Assistent Restaurant Manager

@ Renato's Beach Club, Bloemendaal aan Zee

Als onze Assistent Restaurant Manager run je samen met de Restaurant Manager de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je begeleidt het personeel in de uitvoering van hun en taken en steunt ze waar nodig. Je bent het gezicht van de zaak en voelt je verantwoordelijk voor het welzijn van de gasten en het personeel. Daarnaast geef je natuurlijk zelf het goede voorbeeld door actief mee te werken op de vloer.

Medewerker bediening

@ Renato's Beach Club, Bloemendaal aan Zee

Je bent servicegericht, betrokken en gastgericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s, je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamspeler.

General Pizzaiolo

@ Meerdere locaties

Zie jij jezelf al de lekkerste pizza's maken op het strand bij Renato's Bloemendaal? Of ben jij iemand die meer energie krijgt van werken bij Renato's in de altijd bruisende Foodhallen Amsterdam of in de kleine maar gezellige pizzeria Forno bij het Vondelpark? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar zowel Pizzaioli met ervaring en/of junior Pizzaioli die al enige ervaring hebben met het maken van pizza's en graag meer willen leren!

Laatste nieuws. Curiositeiten.
Renato’s Roddels.

Een maandelijkse nieuwsbrief voor onze hechte vrienden.