Join La Renato's TEAM!

Wat leuk dat je erover nadenkt om bij ons te komen werken! Kijk hieronder voor openstaande vacatures.

Een extra paar handen is altijd welkom!

Daarnaast worden we altijd erg enthousiast als we een CV of een sollicitatie ontvangen. We hebben verschillende leuke restaurants in Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Bloemendaal aan Zee waar we altijd op zoek zijn naar leuke mensen!

Voordat je contact met ons opneemt, neem even het volgende door en kijk of je hieraan voldoet:

  1. Je bent een gemotiveerd en enthousiast persoon
  2. Je bent een echte teamplayer: voor ons heeft iedereen van de Renato’s Famiglia een cruciale rol in het bedrijf en moet iedereen met elkaar kunnen samenwerken
  3. Je bent enthousiast over de Italiaanse cultuur/eten: Ja! Een belangrijk aspect voor ons.

Klinkt dit een beetje zoals jij? Dan kijken we er naar uit om meer over jou te weten te komen!

Je kan contact met ons zoeken middels het volgende e-mail adres:

HR/Recruitment medewerker (Nederlands sprekend)

@ Renato's HQ, Amsterdam

Als onze HR/Recruitment medewerker kom je te werken op ons hoofdkantoor in Amsterdam en werk je nauw samen met de Director of People and Culture. De HR afdeling staat qua processen nog in de kinderschoenen, dus het is aan jullie om deze processen vorm te geven. Denk hierbij aan het ontwerpen van een onboardingsprocess voor nieuwe medewerkers en het ontwerpen van loonschalen. Dit zorgt voor een leerzame en uitdagende functie. Daarnaast ben jij proactief bezig met recruitment, ben je bezig met administratieve HR zaken en ben jij het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met hun HR gerelateerde vragen.

Medewerker bediening

@ Renato's Osteria & Pizzeria, Amsterdam

Je bent servicegericht, betrokken en gastgericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s, je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamspeler.

Chef-kok

@ Renato's Osteria, Amsterdam

Als chef-kok ligt de dagelijkse leiding van de keuken in jouw handen en ben je eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en kwaliteit. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met je collega’s in de keuken en de bediening, zelfs onder druk.

Medewerker bediening

@ Renato's Spaarndammerbuurt, Amsterdam

Voor ons restaurant in de Spaarndammerstraat zijn wij op zoek naar bedienings medewerkers (fulltime/parttime) die onze gasten een onvergetelijke ervaring willen bieden. Onzemedewerker bediening is servicegericht, betrokken en gastgericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s, je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamspeler. Ervaring mag maar is geen strikte vereiste.

Kok

@ Renato's Spaarndammerbuurt, Amsterdam

Als Zelfstandig werkend kok werk je nauw samen met de rest van de keukenbrigade en de bediening, waardoor een goede communicatie vereist is. Je hebt een voorliefde voor de Italiaanse keuken en weet dit te vertalen naar de gerechten die je samen met de chef-kok maakt.

Assistent Restaurant Manager

@ Renato's Bloemendaal aan Zee

Als onze Assistent Restaurant Manager run je samen met de Restaurant Manager de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je begeleidt het personeel in de uitvoering van hun en taken en steunt ze waar nodig. Je bent het gezicht van de zaak en voelt je verantwoordelijk voor het welzijn van de gasten en het personeel. Daarnaast geef je natuurlijk zelf het goede voorbeeld door actief mee te werken op de vloer.

Medewerker bediening (Vakantiebaan)

@ Renato's Bloemendaal aan Zee

Ben jij opzoek naar een bijbaan voor na je eindexamens in mei? Of doe je geen eindexamen maar heb je zin om lekker te werken aan het strand? Renato’s Bloemendaal is op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken in de drukke, maar leuke maanden, die gaan komen! Heb jij zin om in een leuke omgeving geld te verdienen zodat je lekker kan gaan shoppen, feesten of reizen? Lees dan snel verder want dan ben je hier aan het juiste adres!

Medewerker bediening

@ Renato's Bloemendaal aan Zee

Je bent servicegericht, betrokken en gastgericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s, je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamspeler.

General Pizzaiolo

@ Meerdere locaties

Zie jij jezelf al de lekkerste pizza's maken op het strand bij Renato's Bloemendaal? Of ben jij iemand die meer energie krijgt van werken bij Renato's in de altijd bruisende Foodhallen Amsterdam of in de kleine maar gezellige pizzeria Forno bij het Vondelpark? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar zowel Pizzaioli met ervaring en/of junior Pizzaioli die al enige ervaring hebben met het maken van pizza's en graag meer willen leren!

Laatste nieuws. Curiositeiten.
Renato’s Roddels.

Een maandelijkse nieuwsbrief voor onze hechte vrienden.