Amsterdam - Osteria

Osteria

Amsterdam

Bereid je voor op een winter vol evenementen in onze Osteria!

Op 24 & 25 maart vieren we ons wijnweekend "Ontdek de smaak van Veneto", met een speciaal menu met wijnarrangement rechtstreeks uit de Italiaanse regio Veneto ✨ Bekijk het menu hieronder & reserveer hier uw tafel om samen met ons op reis te gaan naar Italië!

Sinds begin 17e eeuw is in Italië een Osteria een plek waar mensen samen komen voor een glas wijn en een simpel menu. Sinds 2015 brengen we het concept van een traditionele Italiaanse Osteria naar een van de meest levendige wijken in Amsterdam, de Pijp. Renato’s Osteria is met haar zonovergoten, uitgebreide terras de perfecte plek voor de lange zomeravonden.

De Osteria is de plek om de truffel pecorino, prosciutto di Parma, dagelijks vers gemaakte tagliatelle, een romige tiramisù of een glas Chianti te proberen.

*Al onze pasta’s zijn huisgemaakt

* Vegetarische en veganistische opties zijn mogelijk

RESERVERING

We ontvangen onze gasten in shifts van 2 uur. Als je het tijdslot niet kan selecteren, dan betekent dit dat we geen beschikbare plekken hebben in dit tijdslot. Kleine herinnering, wij accepteren alleen pin betalingen!

Reserveer nu: Vul je gegevens in het groene menu rechts onderin!

LAAT HET BEZORGEN

Woon je in een van de omliggende wijken van De Pijp? Heb je geen zin om vandaag eruit te gaan? Geen probleem, wij zijn er! Bestel via UberEats en geniet van de smaken van Italië vanaf je bank

We zijn elke dag open voor bezorging van 16:00 tot 22:30.

AFHAAL

Top idee! U kan ons een belletje geven en uw pasta ophalen zodra deze klaar is

CADEAUBON KOPEN

Maak iemand blij!

Restaurant Guru

Recommended

Restaurant Guru, met meer dan 30 miljoen gebruikers een van 's werelds populairste foodie websites, is een wiki+metasearch voor restaurants. Het biedt gebruikers de volledige informatie over restaurants, inclusief beoordelingen van bezoekers, menu's en foto's.

Maandag
17:00 - 00:00
Dinsdag
17:00 - 00:00
Woensdag
17:00 - 00:00
Donderdag
17:00 - 00:00
Vrijdag
17:00 - 00:00
Zaterdag
17:00 - 00:00
Zondag
17:00 - 00:00

ADRES

Van der Helstplein, 17

1073AR Amsterdam

CONTACT ONS

We zijn bereikbaar via de telefoon elke dag tijdens openingstijden

Goede pasta keuzes zijn goede investeringen

Laatste nieuws. Curiositeiten. Renato’s Roddels.

Een maandelijkse nieuwsbrief voor onze hechte vrienden.